Home >> Biblioteca
  Biblioteca

  Domeniile de colecţie ale Centrului de documentare se dezvoltă conform ariilor de cercetare ale ISPMN, fondul de documente cuprinzând în prezent peste 6000 de cărţi, reviste de specialitate, rapoarte şi materiale audiovizuale. Biblioteca deţine la ora actuală o bogată colecţie de literatură de specialitate despre romi (istoria romilor, romii din România, studii interdisciplinare, lingvistica limbii romani etc.), respectiv literatură în domeniul ştiinţelor sociale (sociologie, antropologie, politologie, sociolingvistică), cu accent pe relaţii interetnice, naţionalism şi etnicitate, drepturi ale minorităţilor etnice şi migraţie.

  Catalogul online al cărţilor poate fi accesată selectând unul din link-urile de mai jos:

  Catalog online (WebOPAC)

   

  Centrul de documentare dispune de o sală de lectură, unde utilizatorii pot accesa (prin proiectul naţional Anelis) integral revistele academice ale următoarelor edituri de prestigiu:

   

  SAGE (Humanities & Social Sciences)

  Wiley-Blackwell Journals

  SpringerLink

  Cambridge Journals

  Oxford Journals


  Împrumuturi din bibliotecă se pot face în zilele de luni, marţi, joi şi vineri între orele 10 - 15. Pentru informaţii suplimentare trimiteţi un e-mail la adresa: centru.doc@ispmn.gov.ro.

  Regulament de funcţionare al bibliotecii ISPMN

   

  Anunţ

  Biblioteca va fi închisă pentru concedii (în perioada 20 august – 9 septembrie 2018).